palpal

SAMO BAHATO – sestrić Luke Petrovića šenluči i puca iz dva pištolja i centru Trebinja

Sestrić Luke Petrovića, Nemanja Vukalović, koga je ujko zaposlio u HET i Hidroelektranu Dabar, pohvalio se na društvenim mrežama kako bahato puca iz dva pištolja u širem centru Trebinja, i tako proslavlja rođenje kćerke.

Neka je sa srećom prinova, red je proveseliti se i proslaviti rođenje djeteta sa društvom, rodbinom i prijateljima, ali ne može se šenlučiti i pucati iz dva pištolja istovremeno u širem centru grada, uznemiravati o plašiti komšije i malu djecu, a da se ne postavlja pitanje ugrožavanja sigurnosti jer je moja komšinica Ružić raljena i umalo izgubila život od zalutalog metka jer je pitanje gdje će zrno da završi, da li u nekom objektu ili ne daj Bože nečijoj glavi.

Ne znam da li su video prilog o šenlučenju i pucnjavi u više navrata vidjeli čelni ljudi Policijske uprave Trebinje i zarobljenog mafijaškog pravosuđa, koje bi moralo da reaguje i radu po zakonu, da kazne za sve budu jednake, jer je ionako previše dvostrukih aršina i nepravde.

Čiji su revolveri i pištolji, da li sestrić Vukalović ima dozvolu za posjedovanje i nošenje oružja, da li će ono biti oduzeto i kakva je kazna, samo se neka od pitanja za policiju i tužioce na koje bi trebali odmah dati odgovore javnosti, ili saopštiti da privilegovani mogu nekažnjeno raditi šta hoće i da su van zakona, koji se primjenjuje i vrijedi samo za sirotinju i neposlušne?

Ovo nije prvi put da se bliski srodinici don Luke Petrovića i ostalih moćnika ponašaju krajnje bahato, objavljuju i hvale na društvenim mrežama ludačkim vožnjama, preticanjem, pucnjavama, misleći da mogu nekažnjeno raditi šta hoće jer ih štite moćnici. Ostaje da se vidi da li će reagovati policija i don Luka Lučiano Petrović, koji bi trebao javno da istupi, jer lijepo je slaviti ali je pucnjava iz vatrenog oružja i šenlučenje u centru Trebinja nedopustivo.

Pogledajte detalje šenlučenja u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović