palpal

SAMO BAHATO – Dodik helikopterom na Sabor Eleka, Cicko na čelu trpeze

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik pravo iz Izraela požurio je da dođe na vašar u Vrhpraču, opština Pale kako ne bi propustio veličanstven skup. Dodik je o trošku naroda, a kako bi drugačije, u Pale sletio helikopterom.

Sabor Eleka na kojem nastupaju Goci bend i Milomir Miljanić plaćen je iz budžeta opštine Pale. Uzurpator je uz policijsku pratnju sletio u Podgrab, a pod šatorom je tradicionalno i zapjevao. Takođe tradicionalno, kao domaćin dočekao ga je ljuti opozicionar, drug Cicko Bjelica, koji je par dana ranije, u ime opštine Sokolac,  dao orden grobaru finansija Srpske Zori Vidović.

Jasno je da je Dodik vašaru koji se danima najavljuje čak i na bilbordima u Istočnom Sarajevu došao na poziv predsjednika Nadzornog odbora OC Jahorina, direktora „Sarajevo gasa“ ad Istočno Sarajevo Nedeljka Eleka.

Zanimljivo je i to da, kako naši izvori saznaju, ovaj vašar, odnosno memorijal u Vrhprači koji je posvećen Elekovom ocu, Jovanu plaća se iz budžeta opštine Pale.

Tako da opet građani plaćaju cijenu bahate vlasti.

 

P.S. na vašaru je i Miljan Miljanić pozdravljao ugledne zvanice ministra Ćorića, gradonačelnila Ćosića kojeg je izgleda briga za proteste radnika MOFAS- a koji nisu primili nijednu platu.

 

Nebojša Vukanović