palpal

Sam se razotkrio

Kakve su stvarne namjere Nenada Nešića i odnos prema opozicionim strankama i liderima najbolje pokazuju objave i njegova stranica čudnog naziva „Promjene stižu u Republiku Srpsku“. Ako je on neka „promjena“, kako se pokušava lažno predstaviti, onda se promjene dabogda nikada ne dogodile.

Ova stranica DNS-a, koju po mojim informacijama vodi Nikolija Grahovac, funkcioner DNS-a iz Nevesinja i vrlo izvjesno kandidat ove stranke za poslanika na narednim izborima, pretvorila se u mjesto pljuvanja čelnih ljudi opozicije, najviše mene, ali i Mirka Šarovića, Branislava Borenovića, Milana Radovića…

Da Nešić stoji iza ove stranice jasno se moglo vidjeti iz posljednjih objava u kome se hvali njegov nastup i napadi na mene u emisiji Stav televizije K3, u kojoj, uzgred budi rečeno, nije rekao ništa protiv Dodika i SNSD-a već je izrazio nadu i očekivanje da će sarađivati sa ljudima iz ove stranke.

Inače Nikolija Grahovac izbačena je sa posla u školi jer je pronevjerila novac za humanitarnu pomoć za liječenje djece i djecu sa Kosova, a potom je primljena uz pomoć Nešića u Hidroelektranu Dabar, ali je po mojim saznanjima zbog sličnih problema i ovdje ostala bez posla.

O tome je pisala i štampa prije tri godine, tada je bila udata i prezivala se Telebak, ali nije poznato kako je završio sudski proces koji je protiv nje pokrenut.

Meni nimalo ne smeta pljuvanje i prljava kampanja Nenada Nešića i njegovih trabanata, mogu reći čak i da mi godi, ali je ponašanje indikativno i pokazuje krajnji ishod bilo kakve saradnje opozicije sa njim ako se na vrijeme ne udalji iz opozicionog bloka jer svojom pojavom, reputacijom i ponašanjem samo nanosi štetu iskrenoj opoziciji i borbi protiv režima Milorada Dodika.

Pogledajte Nešićevo gostovanje u emisiji Stav na K3 i sve će vam biti jasno…