palpal

Režim u odbrani svoje prve seljančice Srpske

Nakon što je Jelena Trivić u gostovanju na N1 do nogu potukla i potpuno ogolila pravo lice prve seljančice Srpske, samozvane liderke seljaka i Seljačke stranke Gordane Vidović, režim je krenuo u akciju odbrane i spašavanje svog pritajenog ali vjernog igrača u opozicionim redovima. Tako je u centralnom Dnevniku slobodarskog ATV-a, koga iz sjenke kontroliše prva familija preko dvorskog neimara Slobodana Stankovića, emitovan prilog u kome je dat veliki prostor Seljančici Goci, a šlag na torti svakako je anketa na kraju priloga, urađena „objektivno“, kako to režimski mediji inače rade, u kojoj svi građani kažu da će glasati za SNSD i Maru Milošević..

Prva seljanka Srpske pokazala je svoje pravo lice tokom gostovanje na N1 i duela sa koleginicom iz Kluba PDP-a i skupštinskih klupa Jelenom Trivić. I dok tokom skupštinskih rasprava bira riječi prema vlastima i ne pokušava da ih bar nekad oštro „pecne“ i kritikuje na nekim suštinskim stvarima, već blago trabunja o marginalnim problemima kako bi glumila opozicionarku, neupućenim i naivnim prikrila svoje tragove i dosadnim monolozima uspavala gledaoce koji gledaju prenose Narodne skupštine Republike Srpske, sa druge strane prema koleginici Jeleni Trivić pokazala je da zna biti veoma oštra i podmukla, pokušati zadati udarce bez pardona i rukavica.

Tako je „Goca“ oštro napala Jelenu da krši stranačku disciplinu i tobože radi protiv PDP-a, te pokušavala nekakvom neobičnom matematičkom veštinom i operacijom da dokaže kako ona sa 300 glasova ima veći legitimitet i podršku građana od Trivićeve, koja je imala preko 5000 glasova jer je Modriča manja od Banjaluke!? O mores, o tempora!

O njenim lažima i petparačkim pričama za malu djecu suvišno je trošiti riječi, jer su smiješni pokušaji pravdanja i prikrivanja uloge i zadatka koju je dobila od SNSD-a. Cilj je da svojom kandidaturom  pokuša podijeliti opozicione glasove i tako omogući Mari Milošević da postane načelnik Modriče. Zauzvrat SNSD je dao dozvole i saglasnosti da njen sin zida zgrade i dobije i unosne poslove. Ona je prećutala da kaže da je Jovica Radulović prešao iz NDP-a u SDS kada je Čavić izdao i prešao na drugu stranu, i da su sa njom mesecima vođeni razgovori sa odustane od kandidature jer nema nikakve šanse da prođe, osim da podeli opoziciju, ali na vrijeme je demaskirana i doživeće pravi potop i debakl na izborima.

 

A na kraju vrlo je zanimljiva podrška koja stiže Milosrdnoj Pravednici od pobratima Slaviše Markovića, lidera PDP-a u Bijeljini, koji otvoreno „lajkuje“ njenu objavu kojom se zahvaljuje „dobronamjernim“ ljudima na podršci.

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag!

 

Nebojša Vukanović