palpal

Rekorder Nenad Nešić – još 2 prijetnje Tužbom, četvrta u mjesec dana

Kako je krenula kampanja za vanredne lokalne izbore u Prijedoru, Nenad Nešić samo piše Tužbe i pokušava praviti autogolove, ali zbog opšte volje, kako ne bih pravio probleme Goranu Predojeviću, nadam se novom gradonačelniku Prijedora, neću za sada odgovarati na Nešićeve provokacije dok ne prođu izbori.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić postaje rekorder, ako ništa drugo onda po broju Demantija i Tužbi za klevetu koje je podnio protiv mene u kratkom roku, 4 za manje od mjesec dana. Od njegovog advokata Miloša Stevanovića i Advokatske kancelarije Stevanović iz Bijeljine, koja zastupa porodicu Dodik i Mileta Radišića, stigla su još dva Zahtjeva za ispravkom teksta – Demantija, koja prenosim u cjelosti.

Miloš Stevanović je politički direktor DNS-a, a nedavno je napisao Krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića zbog rušenja Kajaka, pa svako ko sabere 2 i 2 zna o čemu se radi.

Nešić tvrdi da nema veze sa hotelom na Jahorini, kao ni sa Marketom KORT i velikom zgradom koju je u Istočnom Sarajevu sagradila firma u vlasništvu njegovog rođenog brata Predraga Nešića.

Pročitajte nova dva Demantija Nenada Nešića koje je poslala Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine.

 

 

 

Demnati broj 4

 

 

Nebojša Vukanović