palpal

Redizajnirani sajt u novom ruhu

Od 1-og novembra sajt „nebojsavukanovic.info“ je redizajniran i na novoj platformi koja je responzivna i prilagođena mobilnim telefonima. Nova testna verzija će se razvijati do 1-og decembra kada ćemo dobiti finalni dizajn sajta koji bi trebao da omogući lakšu preglednost i čitanje našim posjetiocima, brže reagovanje, bolji kvalitet fotografija i verzije na oba pisma, ćirilici i latinici.

Poslije 6 godina rada bilo je vrijeme da se prilagodimo novim trendovima, a prije svega lakše čitanje tekstova na mobilnim telefonima, jer je upravo to bila jedna od glavnih zamjerki naših čitalaca.

Veliku zahvalnost dugujemo našem mladom inženjeru Vladimiru Duki, Hercegovcu u Beogradu, i njegovoj ekipi „Unlimited hostinga“, koja je prošle godine spasila sajt i bazu podataka nakon snažnog hakerskog napada, a i sada je uspjela da spasi i postavi na novoj plaformi cjelokupnu arhivu sa više hiljada tekstova i video priloga koje smo objavili u prethodnih 6 godina.

Nadamo se da će čitaoci biti zadovoljni novim izgledom i dizajnom, a i dalje sve primjerke, sugestije, informacije i prijedloge možete nam slati na nebojsa.vukanovic79@gmail.com

 

S poštovanjem,

Nebojša Vukanović, urednik