palpal

Реакција Додика на Кривичну пријаву

Додик је данас преко мреже „икс“, бившег „твитера“ реаговао на Кривичну пријаву коју сам јуче поднио против њега, због угрожавања безбједности, језика мржње и отворених позива на насиље. Он је понавио своје старе лажи и флоскуле, а остаје да  одговори на питање откуд то да баш њему ЦИА и „Америчка обавјештајна заједница“ доставља своја тајна документа и податке и зашто их ме објави. Зашто не реагује МУП Републике Српске и ОСА не објаве мој досије и било какав доказ за један контакт и један долар донације НДИ, УСАИД, ИРИЈА и других невладиних организација, које су иначе годинама финансирале Додика и СНСД.

У наставку прочитајте реакцију Додика и пратећи текст са портала РТРС-а.

 

 

02/04/2024 |  13:15 ⇒ 15:20

 

Додик: Вукановићев задатак је да галамом заустави све што је корисно за Републику Српску

Задатак лидера Листе за правду и ред Небојше Вукановића је да галамом заустави све што је корисно за Републику Српску, али он не може да направи ништа, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

– Небојша Вукановић је политички кловн и корисни идиот. Tако тврди америчка обавјештајна заједница. Није он тај капацитет, али и Американцима треба корисни идиот, бар да риче – нагласио је Додик у објави на Иксу.

Истакао је да Вукановић ужива пуну слободу у Српској, као и сваки грађанин.

– Има сву слободу за своје перформансе, којима настоји нешто да блокира и да пласира америчке лажи. Српска је стабилна и главни задатак власти је да обезбиједи да се свака особа осјећа безбједно – изјавио је Додик.

Навео је да институције то гарантују свима, па тако и Вукановићу.

– Ако се већ упустио у причу да се политички обрачунава с неким ко је за Српску нешто направио, требало би да поднесе да чује и мало истине у НСРС или на било ком другом мјесту. У сваком случају, његово право да политички дјелује никада није било угрожено или доведено у питање, али његове намјере и циљеви су да згади све и за туђе интересе руши Републику Српску – каже Додик.

Додик је рекао да је Вукановић неко ко шурује са странцима против своје земље, Републике Српске, само да би се дочепао позиције.

– И у том шуровању неки су, попут Вукановића, доспјели, ни мање ни више, до улоге корисних идиота. Или, како то Aмери кажу, корисних будала – закључио је Додик.