palpal

Reagovali i branitelji – ponovo udarna vijest Dubrovačke televizije

Već tri dana svi mediji u Dubrovniku kao udarnu vijest prenose moju izjavu o Andru Vlahušića i brojna reagovanja, a sinoć su istupili i dubrovački branitelji koji tvrde da sam ja veliki srpski nacionalista i zamjeraju mi što sam mjesecima obilazilo Crnu Goru tokom litija i borbe protiv Zakona o slobodi vjeroispovjesti.

Očito da HDZ i Franković pokušavaju da mojim riječima diskredituju Vlahušića i žao mi je što je jedna dobronamjerna izjava iskorištena za višednevni medijski pritisak na bivšeg gradonačelnika, a Dubrovnik insajder piše da je na ovaj način zvanično počela kampanja za lokalne izbore u Dubrovniku koji treba da se održe u maju mjesecu.

I dok me branitelji i HDZ napadaju da sam veliki srpski nacionalista, njihovi stari partneri iz Blajburške koalicije, SNSD i Luka, tvrde da sam tobože izdajnik jer veličam ustaše!? Ne znam gdje je Luka vidio i čuo da sam hvalio ustaše, al dobro je da me vjerno prati i gleda, iako mu se priviđaju stvari jer su očito u strahu velike oči. Umjesto odgovora, objavljujem rezultate glasanja u Ravnom i Ivanici, gdje su SNSD i HDZ decenijama u koaliciji, a na poslednjim lokalnim izborima, prije dva mjeseca, svi glasači SNSD-a glasali su i za Andriju Šimunovića, kandidata HDZ-a i načelnika Ravnog.

Svaki komentar je suvišan.

 

Nebojša Vukanović