palpal

Razrez po odborima za skup u utorak

Kao što sam juče objavio, već je počela opšta mobilizacija i pritisak na radnike u javnoj upravi i članove SNSD-a, kao i drugih režimskih stranaka i prikolica, za skup koji organizuju u utorak.

Koliko je Dodiku i režimu stalo da na silu izvedu narod i ostave utisak snage i moći, navodne podrške građana, koju su odavno izgubili, pokazuje i dokument koji je potpisao gen-sek, razrez o broju ljudi koji se mora dovesti u Banjaluku. Tako iz Trebinja obećavaju 1000 ljudi, ili 20 autobusa, Doboj 3000, Prijedor 4000, Gradiška i Laktaši po 2000…

Posebno je sraman i skandalozan spot SNSD kojim pozivan na skup, u kome se dezerteri i ratni profiteri pozivaju na Miloša i Lazara, borbu protiv „stranih zavojevača“, što je nedopustiv diskurs i ponašanje jer se na ovakav način samo podižu tenzije.

Narod mora biti svjestan šta je pozadina, da nema nikakve spoljne opasnosti i da je upravo režim, koji je razorio sve institucije, raselio i pokorio narod, najveći neprijatelj Republike Srpske i njenog opstanka. Zbog toga svi članovi vladajućih stranaka i radnici u javnom sektoru treba da se odupru pritisku i odbiju da dođu na skup, kojim želi da se pošalje poruka da su dozvoljeni krađa, kriminal i korupcija, i da ne treba da živi pravna država.

 

 

 

 

Nebojša Vukanović