palpal

Razjedinitelji u patriotskim igrama i zanosu

I dok sa jedne strane režim Milorada Dodika ponovo zabija nož u leđa Srbima u Crnoj Gori i nije želio da glasa za Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori u Narodnoj skupštini Republike Srpske, novu izdaju pokuša prikriti predstavama i tribinama koje počinju da organizuju. Tako će večeras od 19 časova u trebinjskom Domu kulture održati tribinu na kojoj su pored Stevandićevih Razjedinitelja gosti i poslanici vladajućeg SNS-a iz Skupštine Srbije i opozicionog DF-a iz Skupštine Crne Gore. Podrška Vučićeog SNS-a je prirodna i logična, jer su na istom zadatku i imaju iste mentore sa zapada, ali me čudi učeše poslanika Demokratskom fronta!

Vučić je pomogao Milu u montiranju lažnog državnog udara i procesuiranju poslanika DF-a, a Dodik je 2006. ubjeđivali Srbe u Herceg  Novom, Boki i Crnoj Gori da glasaju za Mila i nezavisnost. Zašto onda poslanici DF-a nastupaju skupa sa onima koji ima zabijaju nož u leđa. Zašto sada režim organizuje skupove a nije glasao za Deklaraciju u Narodnoj skupštini RS bojeći se Mila i reakcije?

Miješanje politike i litija samo će negativno uticati na narod u Crnoj Gori, dati Milu priliku da spinuje javnost kao ga tobože ruše iz Srbije i Srpske, priča o nekakvoj velikosrpskoj politici. Očito da je Milo u velikim problemima i da Vučić i Dodik priskaču u pomoć svom ideologu, pa ako bude prilike neka Trebinjci neka od ovih pitanja postave večeras gostima u Domu kulture.

 

Nebojša Vukanović