palpal

Putuj Nešiću ne žali manastira

  Sa velikom radošćudž oduševljenjem i olakšanjem sam čuo potvrdu kandidature Nenada Nešića, i njegovog potrčka Radoslava Jovičića, za člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima.

Kad već lideri opozicie nisu željeli poslušati mene i odbaciti nevjernog i lažnog opozicionara Nenada Nešića, dobro je da on na vrijeme pokaže pravo lice, kandiduje sebe i Jovičića baš kako sam to najavio i predvidio prošle godine, i tako pomogne kakvo-takvo pročišćavanje opozicije.

Nešićevu kandidaturu gledam kao svoju veliku pobjedu i potvrdu svega onog što sam, gotovo usamljen, uporno ponavljao poslednje dvije godine – da je Nešić kukavičje jaje i Trojanski konj poslat opoziciji u dogovoru sa Dodikom i režimom kako bi je diskreditovao, kompromitovao i napravio što veću štetu rovarenjem, spletkarenje i napadima.

Nadam se da će opozicija iz svega izvući pouke i shvatiti da se do pobjede može doći samo iskrenom borbom i čistim ljudima koji su garant korjenitih promjena iz korjena, a ne sabiranjem baba i žaba, trulim kompromisima i zbunjivanjem građana.

Neka bude borba neprestana do konačne pobjede, a definitivno sam zaslužio da dobijem krunu jer svako moje predviđanje i procjena pokazalo se tačnim.

Detaljnije u video prilogu..