palpal

Prvoaprilska torta iznenađenja za građane Trebinja sutra u podne ispred sjedišta Aerodroma Trebinja

Naši kreativni odbornici došli su na sjajnu ideju da na prirodan i šaljiv način obilježe punoljetstvo, punih 18 godina petparačke priče i najava Dodika i njegovih  podanika  o famoznom aerodromu Trebinje. Vrijedne Trebinjke su danas cijeli dan pripremale našu prvoaprilsku šaljivu tortu, posnu, koju ćemo sutra tačno u podne probati i podijeliti sa sugrađanima.

Prvobitno je bip plan da se sa sugrađanima počastimo na Trgu slobode, ispred štanda knjiga našeg Dula, ali je danas nažalost iznenada preminuo mladić, pokoj mu duši i saučešće porodici, koja ima fotografsku radnju upravo na ovom mjestu pa nije primjereno nikakvo okupljanje. Tortom ćemo se počastiti stotinjak metara dalje, ispred sjedišta Aerodroma Trebinje, u Ulici cara Lazara, kod Krajiške kuće i sjedišta Skupštine grada Trebinja.

Pozivamo građane i predstavnike medija da dođu, vide i probaju u tortu iznenađenja, koja se još uvijek sprema ali će biti gotova do ujutru, vjerujemo da će biti ukusna i zanimljiva, pravo prvoaprilsko iznenađenje i šala za Trebinjce.

 

Nebojša Vukanović