palpal

Првоаприлска торта изненађења за грађане Требиња сутра у подне испред сједишта Аеродрома Требиња

Наши креативни одборници дошли су на сјајну идеју да на природан и шаљив начин обиљеже пунољетство, пуних 18 година петпарачке приче и најава Додика и његових  поданика  о фамозном аеродрому Требиње. Вриједне Требињке су данас цијели дан припремале нашу првоаприлску шаљиву торту, посну, коју ћемо сутра тачно у подне пробати и подијелити са суграђанима.

Првобитно је бип план да се са суграђанима почастимо на Тргу слободе, испред штанда књига нашег Дула, али је данас нажалост изненада преминуо младић, покој му души и саучешће породици, која има фотографску радњу управо на овом мјесту па није примјерено никакво окупљање. Тортом ћемо се почастити стотињак метара даље, испред сједишта Аеродрома Требиње, у Улици цара Лазара, код Крајишке куће и сједишта Скупштине града Требиња.

Позивамо грађане и представнике медија да дођу, виде и пробају у торту изненађења, која се још увијек спрема али ће бити готова до ујутру, вјерујемо да ће бити укусна и занимљива, право првоаприлско изненађење и шала за Требињце.

 

Небојша Вукановић