palpal

Првоаприлска торта и шала за пунољетство највеће преваре власти и пројекта фамозног аеродрома Требиње

Данас је први април, дан за шалу а ми смо одлучили да га пригодно обиљежимо испред највеће шпрдње са Херцеговцима сједишта Јавног предузећа аеродром Требиње. Одборници Клуба за правду и ред дошли су на идеју да направимо торту са пистом и несуђеном локацијом која се премјештала од Зубаца до Мионића и Талеже, симболично управо првог априла како би прославили 18 рођендан и пунољетство најдуже предизборне приче, највеће лажи и преваре власти о градњи Аеродрома Требиње.

Када би направили по једну торту за сваку превари лажни и пропали пројекат, од Аеродрома,  западне и источне обилазнице, обнове пруге и жељезнице, мостова, тунела, Требињересорта до хидроелектрана, Горњих и Доњих хоризоната и Фабрике кондома, напунили би највећу посластичарницу и снабдјели мјесец дана, а питање је само да ли је грађанима преко главе превараната који их лажу и краду двије деценије?

Са грађанима који су свратили пробали смо торту, коју су припремиле вриједне домаћице, а потом симболично пресјекли врпцу, да и ми једном нешто свечано отворимо, бар на дан шале. Наш Миро Делић узгаја голубове високолетаче и писмоноше, па смо извели и први лет, са надом да ће голубови као симбол мира донијети на јесен толико потребан мир и сигурност ја све грађане, зауставити тензије, посјеле, напетосги, уцјене, мобинг и притисак на грађане који су жељни истинске слободе, правде и реда.

Погледајте видео прилог са првоаприлског обиљежавања пунољетства приче о требињском аеродрому, нажалост не јединој али једној од највећих превара власти у којој су саговорници будући градоначелник Требиња Лазар Радан, наши одборници Душко Нинковић и Небојша Милишић, а ускоро и видео прилог о кривичној пријави против Додика због угрожавања безбједности.

 

Небојша Вукановић