palpal

Prvoaprilska torta i šala za punoljetstvo najveće prevare vlasti i projekta famoznog aerodroma Trebinje

Danas je prvi april, dan za šalu a mi smo odlučili da ga prigodno obilježimo ispred najveće šprdnje sa Hercegovcima sjedišta Javnog preduzeća aerodrom Trebinje. Odbornici Kluba za pravdu i red došli su na ideju da napravimo tortu sa pistom i nesuđenom lokacijom koja se premještala od Zubaca do Mionića i Taleže, simbolično upravo prvog aprila kako bi proslavili 18 rođendan i punoljetstvo najduže predizborne priče, najveće laži i prevare vlasti o gradnji Aerodroma Trebinje.

Kada bi napravili po jednu tortu za svaku prevari lažni i propali projekat, od Aerodroma,  zapadne i istočne obilaznice, obnove pruge i željeznice, mostova, tunela, Trebinjeresorta do hidroelektrana, Gornjih i Donjih horizonata i Fabrike kondoma, napunili bi najveću poslastičarnicu i snabdjeli mjesec dana, a pitanje je samo da li je građanima preko glave prevaranata koji ih lažu i kradu dvije decenije?

Sa građanima koji su svratili probali smo tortu, koju su pripremile vrijedne domaćice, a potom simbolično presjekli vrpcu, da i mi jednom nešto svečano otvorimo, bar na dan šale. Naš Miro Delić uzgaja golubove visokoletače i pismonoše, pa smo izveli i prvi let, sa nadom da će golubovi kao simbol mira donijeti na jesen toliko potreban mir i sigurnost ja sve građane, zaustaviti tenzije, posjele, napetosgi, ucjene, mobing i pritisak na građane koji su željni istinske slobode, pravde i reda.

Pogledajte video prilog sa prvoaprilskog obilježavanja punoljetstva priče o trebinjskom aerodromu, nažalost ne jedinoj ali jednoj od najvećih prevara vlasti u kojoj su sagovornici budući gradonačelnik Trebinja Lazar Radan, naši odbornici Duško Ninković i Nebojša Milišić, a uskoro i video prilog o krivičnoj prijavi protiv Dodika zbog ugrožavanja bezbjednosti.

 

Nebojša Vukanović