palpal

Prvo reagovanje Lazara Radana

Bogu dragom hvala, sve što sam do sada radio, radio sam na visoko profesionalnom nivou i zaista se trudio da napredujem, stvaram i iza sebe pokušam ostaviti nešto. Svejedno da li je to knjiga, rad, dogovor ili moji učenici! S toga se ne zavaravajte godinama.

📍U moru vijesti večeras koje su prenijeli mediji, mogu reći samo da sam dobio nevjerovatan broj poruka, sa zaista više nego pozitivnim reakcijama.

📍Ne vidim zašto se sve ne bi nastavilo kao i dosad. Nema razloga da ne bude tako. Ovo je vijest i informacija o kojoj ćemo detaljno pričati i dogovorno raditi sve poslove. Ako ova priča dobije svoj epilog, moj prolazak biće prolazak svih. Trebinje će ovim dobiti priliku da sveprisutno ima nešto što u posljednjih nekoliko decenija nije moglo zamisliti – meritokratiju. Sve suprotno biće samo u moju ličnu i isključivo ličnu štetu.


📍Sloboda i neopterećenost materijalizmom i novcima (radi kojih se nikad u životu ne bih bavio ovim stvarima) su neprocjenjivi. Naš cilj je nešto veće. Glas naroda nikad nije bio jači.
Živi bili.

 

Lazar Radan