palpal

Prvih 100 000 pratilaca, malo o brojkama i statistici

Ovih dana moja stranica na društvenoj mreži „fejsbuk“ prešla je 100 000 pratilaca, bez ijedne promocije i sponzorisanja sadržaja, jer ne želim da privlačim publiku koja iskreno ne želi da čita moje tekstove i gleda video priloge. Hvala još jednom svima koji su zapratili stranicu i podržavaju rad. Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača, i zahvaljujući čitaocima i pratiocima blog je postao veoma uticajan i praćen.

I YouTube kanal je u stalnom porastu, od ulaska u Narodnu skupštinu Republike Srpske broj pratioca povećan je sa 3 300 na 32 500 a ukupan broj pregleda za nešto više od dvije godine povećan je sa 3 na skoro 30 miliona.

 

U prosjeku video prilozi na YouTube  kanalu imaju preko 50 000 pregleda u toku dana, ili oko 1,5 miliona pregleda mjesečno.

Blog i tekstove na sajtu „www.nebojsavukanovic.info“ u prosjeku dnevno čita između 20 000 i 40 000 pratilaca, zavisno od sadržaja i broja objavljenih tekstova u toku dana.

 

Još jednom hvala svima na povjerenju, praćenju i podršci, nastavljamo i dalje borbu za slobodu, pravdu i red još snažnijim tempom.

Neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović