palpal

Prvi milion

Za samo nekoliko dana, video prilog o prvom trebinjskom kadiji, vječitom predsjedniku Osnovnog suda u Trebinju Milanu Bosiću koji sjedi u kafani za vrijeme radnog vremena, objavljen na mojoj zvaničnoj fejsbuk stranici, koju sam nedavno autorizovao i zaštitio, pregledalo je više od milion ljudi!

 

Prethodni video o blokiranju nepropisno parkiranog vozila kadije Bosića imao je do sada više od 2,5 miliona pregleda, i kadija više nikada posle toga nije ostavio vozilo na zabranjenom mjestu, što je prethodno radio godinama.

Video prilozi na stranici obično imaju od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada pregleda, pa onda ne treba da nikog iznenadi i začudi hajka zbog „nemilog događaja“, kako su vlastodršci, njihovi mediji i novinari, okarakterisali moja sasvim pristojna i normalna pitanja premijeru, jer su u strahu velike oči.

Zanimljivo je da se broj pratilaca moje stranice za samo 10 dana povećao za skoro 7000, sa 50 000 na skoro 57 000, bez ikakvih sponzorstava, i da sam uspio stići tzv Javni servis RTRS, koji ima stotine radnika i budžet od nekoliko desetina miliona, a sa druge strane u promociju svog sajta i stranice nisam uložio nikakva sredstva.

Drago mi je da režim reaguje nervozno i panično, angažuje sve resurse da zaustavi jednog čovjeka sa jednim telefonom. Običan samsung telefon postao je opasniji od ijednog oružja, jer u ruke Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita!

 

Nebojša Vukanović