palpal

Prštale emocije, raspjevani Dodik poručio Cicku: ostani kod mene da ne budeš sam

Sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, sinoć je bilo veoma zabavno na proslavu koju je organizovao Zlatko Maskimović, nekad ljuti opozicionar i SDS-ovac, sada perjanica Milorada Dodika i SNSD-a koji je kao nagradu za prelijetanje dobio funkciju direktora gradske bolnice.

Iako mu je fino medilo dok je bio u SDS, imao funkciju dirketora Doma zdravlje u Bijeljini,  Zlatko je shvatio da je kod Dodika trava zelenija pa je preletio na njegovu stranu, a sinoć je on i bio glavni raspjevani gost na gala žurci koju je organizovao Maksimović.

Posebno je bilo dirljiv ples Dodika sa Cidžkom Bjelicom, koji je nježno grlio svog predsjednika dok mu je ovaj pjevao na uvce pjevao poznatu pjesmu sa simboličnim stihovima „ostani kraj mene da ne budeš sam“.

Cick je davno pošao Zlatkovim putem, ali ne smije formalno da iskorači, jer je takav zadatak Službe i Partije. I dok oni pjevuše, vesele se i slave, radnicima opštine Sokolac kasne plate 7 mjeseci. Rješenje je lako naći, u oktobru, smijeniti vječite i korumpirane, ako narod želi da se oporavi i izađe iz začaranog kruga.

 

Nebojša Vukanović