palpal

Profesor Višković, vreli asfalt i Vrući kaj!?

Kao pravi politički biciklista, koji ne smije da nešto kaže i suprostavi se svojim mentorima za koje obavlja prljave poslove, tzv „premijer“ Radovan Višković silu pokušava da pokazuje na podređenim. Tako je nedavno, na nagovor Luke Petrovića, pred novinarima „održao slovo“ čelnicima Hercegovina-puteva, govoreći kako je on profesor za vreli asfalt, i kako treba da ugrade kvalitetan asfalt od 100 stepeni celzijusa a ne od 70!?

Konsultujući se sa inženjerima i stručnjacima shvatio sam da doktor za vreli asfalt Radovan dr Višković nema nikakve veze sa gradnjom puteva, jer stručna literatura i udžbenici kažu da temperatura asfaltne mase prilikom ugradnje treba da bude oko 130, pa i do 150 stepeni Celzijusa.

Jasno je da veseli Višković lupa, kao nekad Maksim Skoko u Narodnoj skupštini, i da je pokušajem pametovanja pokazao kakva je neznalica. Dobri su nam izgleda putevi i inženjeri kad vidimo ko su profesori na Saobraćajnom fakultetu, jer Viškovićevo predavanje o vrućem asfaltu kao da je spremao iz Vrućeg kaja, bivšeg jugoslavenskog časopisa za odrasle  .. Opširnije u video prilogu.