palpal

Priznanje zloupotreba javnih preduzeća od SNSD-a!

Režim je postao toliko osion i bahat da ne krije uporne i drske zloupotrebe javnih preduzeća, ustanova i resursa u korist vladajuće stranke. To dokazuje i objava na stranici trebinjskog SNSD-a u kojoj se direktor Elektroprivrede Republike Srpske,  predsjednik Gradskog odbora i generalni sekretar vladajuće stranke prestavlja kao neki dobrotvor i humanista jer dijeli javni novac po partijskoj liniji svojim koalicionim partnerima.

Tako je objavio fotografije sa Zoranom Pologošem i Mijatom Šarovićem, visokim funkcionerima NDP-a i Ujedinjene Srpske, koji se kriju iza lokalnih udruženja, i svima je jasno da je lojalnost i odanost režimu i vladajućoj Partiji bila ključna za dodjelu javnog novca. Naravno da ovo nije izuzetak već praksa da se prema javnom novcu moćnici ophode kao prema prćiji, rade i razbacuju javni novac kako hoće ne polažući nikom račune, što je uzrok sveopšte anarhije.

Nastavlja se stara praksa, zbog koje je privođen izvršni direktor Elektro-Hercegovine Zoran Pologoš, a nema sumnje da će novac koji je prebačen Udruženju Konjičana, koje godinama vodi Pologoš, biti iskorišten za organizovanje nekog druženja na kome će  hvaliti Luku i Dodika, vrbovati i manipulisati zemljacima po ko zna koji put kako bi Pologoš dobijao funkcije, samo što je njegova uloga demaskirana i malo je Konjičana koji žele da budu jeftine figure za njegovo masno  potkusurivanje.

Musavog Luku je pogodila objava, koja je ubrzo skinuta sa društvenih mreža kako se opjanio i uflekao, pa u svojoj objavi pokušava da se pravda, čime jasno pokazuje koliko mu je zasmetalo. Možda upravo činjenica da u posljednje vrijeme sve češće utjehu traži u čašici i čokalju pokazuje koliko je uplašen skidanja maski i polaganja računa narodu.

 

Iskreno se nadam da će narod napokon kazniti bahate i osione ali i da će se od oktobra osloboditi zarobljene institucije kako bi pravda i zaslužena kazna stigla osione i bahate koji misle da su nedodirljivi.

 

Nebojša Vukanović