palpal

Prijatno popodne sa gostom iznenađenja i slavljenicom Jelenom Trivić

Ljeto i nedjelja popodne su pravo vrijeme i prilika za druženje pored rijeke, roštilj, odmor i relaksaciju. Danas smo se okupili u Lastvi pored Trebišnjice i Goričkog jezera, jednog od najljepših i najprijatnijih dijelova Trebinja, posebno ljeti kad su velike vrućine.

U povratku iz Herceg Novog i sa mora pridružila nam se i Jelena Trivić, koja se poslije par dana kratkog odmora sa porodicom vraća kući u Banjaluku pa je, po tradiciji, svratila do Trebinja.

Obično sa Ljubom i sa mnom popije piće negdje u Trebinju, ali danas smo bili u prirodi. Jelena danas slavi 38 rođendan, pa smo je, zahvaljujući dovitljivim damama, iznenadili sa malom tortom i svijećama, jer je sve ispalo spontano za bilo kakvu organizaciju.

Ljeto prolazi brzo i radno, a pred nama je sigurno vrela i uzbudljiva jesen. Ostala je još godina dana da se zbiju redovi i slože kockice za konačan obračun na izborima sa otuđenim, bahatim i korumpiranim režimom. Istina, pravda i narod su na našoj strani, samo je potrebno dobro se organizovati da odbranimo izbornu volju naroda i izborimo se da spriječimo pljačku, te narodu donesemo istinske i zdrave promjene za kojima narod čeka decenijama.

 

Nebojša Vukanović