palpal

Prijatna veče sa Nevesinjcima

Januar je mjesec praznika, vrijeme za druženja i razgovore. Večeras smo bili sa Nevesinjcima, na prijatnoj večeri kojoj je domaćin bila Zaga Grahovac, narodni poslanik i povjerenik Liste za pravdu i red u Nevesinju.

Na večeri nam se pridružio i Nenad Grković, poslanik Liste za pravdu i red u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, koji je danas u Sarajevu imao sjednicu parlamentarne Komisije, pa nam se u povratku pridružio na večeri.

U Nevesinju smo u jesen 2022. godine imali 861-og Nevesinjca, više od 13% glasova, dobili smo snažnu podršku naroda i treći smo po snazi politički subjekat u Nevesinju, pa sa puno optimizma, ali i odgovornosti, pripremamo se za lokalne izbore na jesen.

Večeras nismo puno razgovarali o politici već drugim temama, ali od proljeća kreću pripreme. Naša Kancelarija, koju smo prvo otvorili u Nevesinju, će biti otvorena za sve građane, koji žele da nam se pridruže, a Zaga će u dogovoru sa našom ekipom u Nevesinju formirati kvalitetnu Listu za odbornike i ponuditi alternativu bahatoj vlasti, oličenu u načelniku opštine Milenku Avdaloviću i Iliji Tamindžiji. U saradnji sa SDS-om i drugim opozicionim strankama biće dogovoren kandidat za načelnika Nevesinja na lokalnim izborima 2024. godine.

 

Nebojša Vukanović