palpal

Prijatna veče i uspješna posjeta Prijedoru

Iako su nas kiša i loše vrijeme malo poremetili, večeras je bilo veoma lijepo veče u Prijedoru, druženje i razgovor sa Prijedorčanima. Hvala svima koji su našli vremena i došli na Trg, da se fotografišemo, sjednemo i razgovaramo o raznim temama.

Služba i Partija su sve sigurno evidentirali i prebrojali, a momci sa kojima sam bio kažu da je bilo nešto više od 70 ljudi, što je za početak sasvim dosta. Važno je da su svi dobro raspoloženi i optimisti, da su došli svojom voljom jer vjeruju u istinske promjene, a ne po nečijem nalogu i pritisku, kako ljude „okupljaju“ vladajući.

Mlade ljude najviše zanima sigurnost, posao, perspektiva, funkcionisanje pravne države i uslovi za normalan život, i nadaju se da će vrijeme propadanja napokon proći i da će početi sveobuhvatni proces oporavka društva.

Druženje i razgovore sa građanima Srpske nastavljam sutra posjetom Doboju, a svi koji imaju slobodnog vremena i žele neka dođu u 19 časova u centar Doboja, park ispred bioskopa i sjedišta gradske administracije. Prije druženja na Trgu prisustvovao sam predavanju i istorijskom času u Pozorišnoj sali Doma kulture u Prijedoru.

Pogledajte video prilog kako je večeras bilo u Prijedoru…