palpal

Prijatan sastanak sa SDS-om u Nevesinju i podrška Strahinji Vujadinoviću

Po povratku iz Srbije sinoć sam pravo otišao u Nevesinje, gdje smo u sjedištu Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke u Nevesinju održali veoma prijatan i konstruktivan sastanak, kome je domaćin bio prvi čovjek nevesinjskog SDS-a Anto Šipovac sa svojim saradnicima i dbornicima u lokalnoj Skupštini.

Delegacija Liste za pravdu i red, predvođena našom poslanicom Zagom Grahovac i Strahinjom Vujadinovićem, zajedničkim kandidatom opozicije za načelnika, te kandidatima za odbornike, usaglasila je ključne programske ciljeve i koncept nastupa na oktobarskim izborima. SDS će u punom kapacitetu podržati kandidaturu Strahinje Vujadinovića za načelnika Nevesinja, a postigli smo i načelan dogovor o zajedničkoj kampanji i odbrani izborne bolje građana, jer zbog Šmita i stranaca ni mi ni SDS nekako članove Biračkih odbora a mreža posmatrača je ključna za pobjedu.

Reakcije Nevesinjaca na kandidaturu Strahinje Vujadinovića su odlične, narod je oduševljen jer se okupila sjajna ekipa novih mladih i obrazovanih ljudi, koji su garant sistemskih promjena i oporavka, dok je u redovima vladajućih velika panika i nemaju odgovor a još se ne zna da li će im odlazeći načelnik Milenko Avdalović ostati kandidat, jer su svjesni da nema nikakvo uporište i podršku naroda, jer nije uradio ništa za 8 godina i dva mandata, ali nisu nikog pripremili da ga zamijeni i niko ne želi da se prihvati kandidature, uprkos pritiscima Ilije Tamindžije.

Još jednom pozivamo Nevesinjce da nam se priključe u borbi, da skinemo jaram sa vrata, jer se to tiče svih nas, a narod junačkog Nevesinja zaslužuje slobodu, pravdu i život dostojan čovjeka. Odradili smo veliki posao, ne samo u Nevesinju v širom Srpske, okupila se sjajna ekipa mladih i obrazovanih ljudi od Trebinja do Čelinca i Banjaluke, i sigurni smo da će to narod da prepozna i podrži iskrenu borbu bez kalkulisanja.

 

Nebojša Vukanović