palpal

Prihvatanje naše Apelacije na Ustavnom sudu Srpske velika naša pobjeda i šamar Luki Petroviću, hvala advokatu Goranu Vasiliću

Dobili smo službenu potvrdu i obavještenje da je Ustavni sud Republike Srpske prihvatio našu Apelaciju, koju smo podnijeli Đorđe Vučinić i ja na odluku Elektroprivrede Republike Srpske i Regulatorone komisije Srpske o izmjenama tarifnog postupka, koje smo smatrali neustavnim jer su diskriminatorske. Apelaciju smo podnijeli 11.1.2023. godine, a posle nas sličnu Apelaciju podnio je Restart Srpske i građani pa su na kraju skupa razmatrane sve 4 Apelacije.

Ovo je velika naša pobjeda i udarac Luki Petroviću, najbolji pokazatelj da Elektroprivredu Srpske vodi grupa diletanata i neznalica. Uskoro više detalja, kao i pravim posledicama koje Odluka Ustavnog suda Srpske ima na građane i privredu.

Veliko hvala Đorđu Vučiniću, koji je dosta radio na pripremi Apelacije, i prije svega advokatu iz Bijeljine Goranu Vasiliću, našem pravnom zastupniku pred Ustavnim sudom Republike Srpske, koji je odradio lavovski posao na dokumentovanju i pravnom obrazloženju činjenica i dokaza.

 

Nebojša Vukanović