palpal

Nema nesporazuma i prepreka saradnji sa SDS-om osim u Ugljeviku i Sokocu – press nakon sastanka sa SDS-om

Neće biti prepreka za saradnju i međusobnu podršku kandidatima za načelnike i gradonačelnike, zajednički nastup SDS-a i Za pravdu i red – Liste Nebojše Vukanovića, osim u dvije opštine Sokocu i Ugljeviku, zaključeno je danas na sastanku u Banjaluci. Više od sat i po vremena danas smo razgovarali o političkoj situaciji, kampanji, kandidatima i dogovoru za lokalne izbore, i može se reći da su odnosi više nego korektni.

 

U narednom periodu razgovaraćemo o kandidatu opozicije za načelnika Nevesinja, gdje je povoljna situacija da se nakon 8 godina promijeni vlast SNSD-a i porazi načelnik Milenko Avdalović, koji nije uradio ništa za dva mandata u ne uživa podršku u narodu.

Jasno je da Draško Stanivuković zbog izdaje i iznevjernjnih očekivanja ne može imati našu podršku za gradonačelnika Banjaluke, a još jednom sam apelovao na rukovodstvo PDP-a da podrži stavove Igora Crnatka i ostane na dosadašnjem opozicionom kursu i ne postane novi privjezak Dodika i SNSD-a, ako prihvati politiku simbioze Stanivukovića.

Nakon sastanka na konferenciji za novinare odgovarali smo na brojna pitanja, između ostalog i o Banjaluci, odnosima sa PDP-om i Narodnim frontom, a šta je bilo na sastanku pogledajte u video prilozima…

Pogledajte izjavu nakon sastanka predsjednika SDS-a Milana Miličevića…

 

Nebojša Vukanović