palpal

Press nakon Krivične prijave protiv Milovića, Petrovića, Dodika i ostalih

I dok se obespravljenoj i poniženoj sirotinji i građanina Srpske isključuje struja za male iznose, poput sedmočlane porodice Badnjar sa Tjentišta kojoj je isključena struja zbog 180 maraka duga, čelnici elektro-energetskog sektora gađaju se i optužuju milionima kao da su kruške i jabuke. Danas sam podnio Okružnom tužilaštvu u Trebinju  Krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika, kao najodgovornijnjg jer se nalazi na vrhu sistema i postavio je sve rukovodeće ljude, te Srđana Milovića, Luke Petrovića, Ilije Tamindžije, Milimira Šešlije, Radovana Viškovića i Petra Đokića, zbog krivičnih djela zloupotreba položaja, nesavjesnog poslovanja i trgovine uticajem, organizovanog kriminala te prikrivanja krivičnih djela.

I ranije sam podnosio Krivične prijave protiv Milovića, Petrovića i ostalih, ali ih tužioce drže u ladici i čekaju da zastara ili lakonski odbacuju bez obrazloženja uprkos brojnim dokazima, pa vjerujem da će tako biti i ovog puta dok narod ne kazni i skine režim kako bi oslobodili institucije.

Mnogi mi pišu, ostavljaju komentare i pitaju zašto pomažem porodici  Badnjar i Njegošu koja je istaknuti pristalica vlasti, ali politika je nebitna, važno je pomoći djeci da imaju bezbrižno djetinjstvo, a neka vlastima služi na čast njihovo ophođenje prema građanima, posebno svojim pristalicama koje sramno iskorišćavaju i zloupotrebljavaju.

Hvala svima koji su uplatama se pridružili akciji i pomogli da porodica Badnjar dobije ponovo električnu energiju u svom domu..

 

Prilog o porodici Brdnjar sa Tjentišta i petoro djece koja uče u mraku ..

 

Nebojša Vukanović