palpal

Press i kontra-press kao najava burnog dana

Ujutro ću sa svojim saradnicima i odbornicima, kako sam to prije nekoliko dana i najavio, predati Krivičnu prijavu Okružnom tužilaštvu u Trebinju zbog zloupotrebe službenog položaja protiv gradonačelnika Trebinje Ćurić Mirka, vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za finansije Momira Šarenca i šefa Kluba odbornika SNSD-a i direktora Elektroprivrede Republike Srpske Luke Petrovića. Krivična prijava sa pratećom dokumentacijom vezana je za zloupotrebe i nezakonito prebacivanje pola miliona maraka iz budžeta grada Trebinja na račun Fudbalskog kluba Leotar.

Posle predaje Krivične prijave Okružnom tužilaštvu u 11 časova održaćemo konferenciju za novinare ispred sjedišta Gradske uprave i Skupštine grada Trebinja, gdje ćemo detaljno pojasniti kako su prekršeni Zakoni i oštećen budžet grada Trebinja.

Čim smo novinarima poslali obavještenje o konferenciji za novinare reagovali su vlastodršci, pa je munjevito u 11:45 zakazana vanredna konferencija za novinare članova Uprave Fudbalskog kluba Leotar, vjerovatno kao neka pokušaj odgovora i odbrane na Krivičnu prijavu i činjenice koje ćemo sutra saopštiti.

Vjerujem da nas očekuje uzbudljiv i vreo dan, ali i sedmica jer će za sedam dana da se održi i Skupština grada Trebinja, na kojoj će biti diskusija o ovom ali i drugim aktuelnim problemima i zloupotrebama čelnih ljudi grada Trebinja.

 

 

Nebojša Vukanović