palpal

Prepuna sala i sjajna tribina u Ugljeviku

Više od 150 Ugljevičana večeras je došlo na tribinu Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića i razgovor sa narodnim poslanicima. Naša sjajna ekipa u Ugljeviku odradila je fenomenalan posao, a o kvalitetu, dobroj organizaciji i odnosima naše ekipe najbolje govori prepuna sala Centra za kulturu Filip Višnjić.

Prisutnima se prvo obratio Darko Marjanović, nosilac Liste za pravdu i red za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice 2, a potom su govorili poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zaga Grahovac, Đorđe Vilinič i ja. Poslali smo jasnu poruku da imamo samo jedan front, prema režimu i Mafiji, a da su dio tog fronta i svi oni papci i izdajnici koji pređu na drugu stranu.

Pozvali smo Semberce da podrže i glasaju za Ljubišu Petrovića, da je važno da svi izađu na izbore i iskoriste glasačko pravo, jer je ključna izlaznost, ali i da ćemo nakon izdaje Vasilije Perića i koalicije SDS-SNSD-PDP u Ugljeviku ponuditi istinsku alternativnu.

Na velikoj tribini u Ugljeviku govorili smo o našim planovima i ciljevima, zašto je važno da imamo autentičnu politiku, da zavisimo samo od naroda a ne od stranaca, krupnog kapitala i tajkuna, te imao želju za korektnim odnosima sa Jelenom Trivić, zdravim strukturama iskrenim opozicionarima u SDS-u, PDP-u i svima koji se iskreno bore protiv režima.

Još jednom veliko hvala našoj ekipi u Ugljeviku na srdačnom dočeku i organozaciji tribine.  Pogledajte snimak video priloga i tribine u Ugljeviku..

https://www.youtube.com/live/-nScSfHgndo?feature=share

 

Nebojša Vukanović