palpal

Prepiska banjalučkog SNSD-a koja pokazuje da su stvarni organizatori skupa

Prenosim u cjelosti tekst novinarke Sanje Vasković sa portala Spin info, koji su objavili prepisku u vajber grupi banjalučkog SNSD-a iz koje se jasno vidi, kao i prepiske čelnika SNSD-a u Gradišci koju sam ranije objavio, da SNSD a ne Boračka organizacija Republike Srpske stoje iza protesta koji se organizuje u srijedu u Banjaluci

Prepiska SNSD- a Banjaluka potvrdila da se iza protesta boraca krije skup podrške stranci

 

Nakon što smo objavili osvrt na najavljeni skup u Banjoj Luci u organizaciji Boračke organizacije Republike Srpske, tekst “Branimo vaše fotelje, slobodu smo davno izgubili”, dobili smo poruke koje potvrđuju da je najavljeni skup u organizaciji SNSD-a.

U poruci se poziva “članstvo i simpatizeri” da “pokažu svijetu da ne mogu dijeliti kartone našem predsjedniku”.

Da su radnici javnih preduzeća ucijenjeni govori i to da će od prisustva pomenutom skupu sutra, nažalost, zavisiti i posao nekim ljudima.

Poruku prenosimo u cjelosti:

Juče je održan hitan sastanak predsjednika i zamjenika mjesnih odbora sa predsjesnikom i sekretarom Gradskog odbora. Dobili smo zadatak koji moramo najozbiljnije shvatiti! Naime, u srijedu 20.04.2022. u 17 časova na Trgu Krajine u Banjaluci će biti održan mirni protest u organizaciji Boračke organizacije Republike Srpske zbog sramne odluke Šmita u vezi sa zakonom o nepokretnoj imovini.

Moramo shvatiti da je ovo “opipavanje pulsa naroda”, zato u srijedu MORAMO izaći svi k’o jedan i pokazati moć Republike Srpske, pokazati svjetu da niko ne može dijeliti kartone našem presajedniku, jer taj klaun švabski je rekao da još Dodiku nije dao crveni karton, već samo žuti i da ga je pustio da se još igra. Zato vas molim, organizujte se kako znate i umijete, dođite u srijedu na mirne proteste, povedite sve svoje prijatelje, braću, sestre, komšije, kumove… Objasnite im važnost ovog protesta. Ne smijemo dozvoliti da ovo bude samo prva odluka u nizu, nego mora biti posljednja!

Naš zadatak je da dođu na proteste svi članovi i simpatizeri. Sutra naveče trebamo imati spisak, imenom i prezimenom, onih koji dolaze. Okupljanje je na Maloj pijaci u srijedu u 16h odakle ćemo se zajedno uputiti na mirne proteste. Nikolina i ja ćemo po spisku prozvati da vidimo ko je došao, taj spisak prosljeđujemo direktno Vladi Đajiću. Kad sutra budemo tražili ispred MO da nekog zaposlimo, ili da bilo šta uradimo imamo spisak. U ovoj grupi nas je 18 svako po 6 ljudi, to svi možemo! “