palpal

Предата Пријава за изборе ЦИК-у БиХ

Предаја Пријаве за излазак на изборе у октобру Централној изборној емисији БиХ, са више од  5300 прикупљених потписа, Финансијским извјештајима и свом неопходном документацијом  прошла је без иједне замјерке и примједбе. Кључна је предаја листи за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, а оставили смо могућност кандидатуре и за Парламент Федерације БиХ те кантона, посебно оних у којима је СНСД до сада имао доминацију, али и осталим како би помрсили конце трулој коалицији СДА, СНСД, ХДЗ која нас 20 година води у амбис.

Захваљујем се свим саборцима и волонтерима који су вриједно радили протеклих дана широм Српске, од Рибника и Новог Града до Зворника, Бијељине и Требиња, прикупили неопходне потписе, а сада нам предстоји велики посао да формирамо листе кандидата и мрежу посматрача која ће да брани изборну вољу грађана на изборни дан. Сигуран сам да ће За правду и ред – листа Небојше Вукановића, као истинска авангарда, бити највеће изненађење на овом изборима, јер људи вапе за нечим новим, а убјеђен сам да ћемо имати јак Клуб посланика у Народној скупштини Републике  Српске те освојити мандат у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.

На Листи за правду и ред наћи ће се неки нови „анонимуси“, како су нас подругљиво назвали  требињски СНСД-овци, њихови медији и улизице, а онда смо резултатима на првим Локалних изборима, гдје смо са 15% освојених гласова постали други по снази политички субјекат и Клуб у Скупштини града Требиња, а посебно одборници пресингом и радом у локалном парламенту и терену, показали да ли смо „анонимуси“ или највећа опасност и кост у грлу режима и накарадног система.

Ускоро ће јавност детаљније да упозна сјајну екипу, носиоце и кандидате Листе за правду и ред, истинску авангарду, нове младе и образоване људе који ће бити носиоци истинских корјенитих промјена и глас народа у Народној скупштини Републике Српске.

Погледајте изјаву за РТРС након предаје Пријаве ЦИК-у, уз кратак осврт на кандидатуре Нешића и ДНС-а и опозицији на Марсу..

 

Небојша Вукановић