palpal

Predata Prijava za izbore CIK-u BiH

Predaja Prijave za izlazak na izbore u oktobru Centralnoj izbornoj emisiji BiH, sa više od  5300 prikupljenih potpisa, Finansijskim izvještajima i svom neophodnom dokumentacijom  prošla je bez ijedne zamjerke i primjedbe. Ključna je predaja listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a ostavili smo mogućnost kandidature i za Parlament Federacije BiH te kantona, posebno onih u kojima je SNSD do sada imao dominaciju, ali i ostalim kako bi pomrsili konce truloj koaliciji SDA, SNSD, HDZ koja nas 20 godina vodi u ambis.

Zahvaljujem se svim saborcima i volonterima koji su vrijedno radili proteklih dana širom Srpske, od Ribnika i Novog Grada do Zvornika, Bijeljine i Trebinja, prikupili neophodne potpise, a sada nam predstoji veliki posao da formiramo liste kandidata i mrežu posmatrača koja će da brani izbornu volju građana na izborni dan. Siguran sam da će Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića, kao istinska avangarda, biti najveće iznenađenje na ovom izborima, jer ljudi vape za nečim novim, a ubjeđen sam da ćemo imati jak Klub poslanika u Narodnoj skupštini Republike  Srpske te osvojiti mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Na Listi za pravdu i red naći će se neki novi „anonimusi“, kako su nas podrugljivo nazvali  trebinjski SNSD-ovci, njihovi mediji i ulizice, a onda smo rezultatima na prvim Lokalnih izborima, gdje smo sa 15% osvojenih glasova postali drugi po snazi politički subjekat i Klub u Skupštini grada Trebinja, a posebno odbornici presingom i radom u lokalnom parlamentu i terenu, pokazali da li smo „anonimusi“ ili najveća opasnost i kost u grlu režima i nakaradnog sistema.

Uskoro će javnost detaljnije da upozna sjajnu ekipu, nosioce i kandidate Liste za pravdu i red, istinsku avangardu, nove mlade i obrazovane ljude koji će biti nosioci istinskih korjenitih promjena i glas naroda u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pogledajte izjavu za RTRS nakon predaje Prijave CIK-u, uz kratak osvrt na kandidature Nešića i DNS-a i opoziciji na Marsu..

 

Nebojša Vukanović