palpal

Pravo lice Cicka Bjelice

I dok se danas, na Svetog Iliju, cijelo rukovodstvo SDS-a, predvođeno predsjednikom Mirkom Šarovićem i predsjednikom Glavnog odbora Milanom Miličevićem, okupilo u Nadanićima kod Gacka sa više stotina pristalica na slavi i obilježavanju 31 godine od formiranja SDS u Gacku, crveni sokolački knez Milovan Cicko Bjelica dodjelio je najveće opštinsko priznanje predsjedniku Vlade Radovanu Viškoviću. Svaki komentar je suvušan!

Već dugo vremena uporno govorim, a mnogi me zbog toga kritikuju, da je načelnik Sokoca Milovan Cicko Bjelica još jedan Trojanski konj u redovima opozicije koji samo čeka mig i pravi trenutak za vlast da skine smokvin list i pod plaštom lažnog svesrpskog jedinstva ili tobožnje izdaje nacionalnih principa stranke koja mu je dala sve. Dodik mu je pred Lokalne izbore dao 5,5 miliona maraka, preko obveznica IRB-a, da spasi opustošeni Sokolac od bankrota, a svakom normalnom je jasno da Dodik ne poklanja kiflu bez interesa i dogovora, a ne 5,5 miliona maraka.

Današnjom dodjelom najvećeg priznanja opštine Sokolac i jalovim pokušajima popravljanja rejtinga korumpiranom premijeru Radovanu Nejakom skinute su maske sa lica. Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag.

Da sve bude očiglednije, Cicko je u goste pozvao i Ljubišu Ćosića, gradonačelnika Istočnog Sarajeva, i tako pokazao da mu je on pomogao da se domogne te funkcije jer je upravo tajni dogovor sa Sokoca i sporazumna promjena lokalne skupštinske većine na Sokocu u korist SNSD-a bila ključna za izbor gradonačelnika Istočnog Sarajeva i nove većine na nivou grada.

Pogledajte video prilog kako je danas bilo na obilježavanju 31 godine od osnivanja Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke u Gacku…