palpal

Праштајте ако не стигнем све на вријеме

Сваку вече пред спавање трудим се да одговорим на сваку поруку коју добијем преко дана, јер возим, пишем, буде доста активности па не могу одмах да напишем поруку и одговорим. Хвала искрено и од срца свима који су ме позвали и честитали на успјеху Листе протеклих дана, као и онима који су послали поруку, маил…

Не бих волио да неко пигрешмо помисли да сам арогантан или уображен па не одговорим одмах на поруку, али волио бих да људи имају мало разумјевања јер је то немогуће физички постићи. Иако сам протеклих дана, углавном увече пред спавање, одговорио на стотине порука, остало је још скоро хиљаду порука на „вајберу“ и МТЕЛ-у, те неколико стотина на месенџеру.

Понеко љутито одговори и коментарише што нисам одмах одговорио на поруку, али волио би да људи имају мало разумјевања јер искрено не могу физички све стићи на вријеме. Као и увијек, одговорићу на сваку поруку наредних дана, али би волио да се нико не љути ако не одговорим исти дан.

Још једном искрено хвала свима на лијепим порукама, подршци, честиткама, ово није мој већ успјех свих нас као компактног тима који је дисао као један. На крају још једном велико хвала свим волонтерима, посматрачима и члановима Бирачких одбора, који су чували кутије и изборну вољу грађана, и имали невјетоватно важну улогу у изборном процесу.

Нека буде борба непрестана до коначне побједе.

 

Небојша Вукановић