palpal

Pozivnica na SNSD korona žurku u Doboju

Ako je neko bio i posumnjao kakav je povod i ko je organizator korona žurke u Boljaniću, na Ozrenu pored Doboja, koja je počela večeras oko 18 časova, stiže i potvrda. Aktivisti i predsjednici Mjesnih odbora SNSD-a proteklih dana su pozivali članove, simpatizere i aktiviste vladajuće Partije na „proslavu pobjede na izborima“. Proslava je organizovana ne samo zbog „pobjede“ u Doboju već i na čitavom Ozrenu, a među onima koji su slali pozivnice preko vajbera na korona žurku je i izvjesni Nebojša Pančić iz Doboja.

Dolazak aktivista na žurku je bio obavezan, a bilo je poželjno povesti što više glasača i članova, kako bi pir i bal u doba korone bio što masovniji.  Članove SNSD-a zabavljala je pjevaljka, koju su Boris Jerinić i Sanja Vučić angaživali za ovu priliku. Korona žurka je organizovana u vrijeme kada svi apeluju da se poštuju mjere i distanca jer se pandemija ponovo razbuktala, veliki je broj zaraženih i situacija je ponovo alarmantna.

Očekujemo reakciju nadležnih institucija na ovu drskost, bahatost i suludo poigravanja ljudskim životima, kao i šta o svemu kažu Dodik, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor KBC Banjaluka Vlado Đajić i ostali partijski drugovi koji danima apeluju na građane da nose maske, poštuju distancu i ostale mjere Kriznog štaba.