palpal

Потврђено – Глигорић сутра оснива ПДП 1999

Како сам и најавио, баш у уторак, дан након посебне сједнице Народне скупштине Републике Српске, заказана је Оснивачка Скупштина ПДП 1999, у Добоју у амфитеатру Слобомир П универзитета. Испред Иницијстивног одбора за оснивање нове Додикове квинслишке странке позив новинарима упутио је Тихомир Глигорић, бивши директор Геодетске управе Републике Српске, који је био оптужен за бројне злоупотреба и кривична дјела, а након смјене напрасно и накратко је постао велики критичар Милорада Додика.

Глигорић никада није одговарао и робијао за злоупотребе, напрасно је утихнуо, а имајући у виду да вишемјесечно тиховање прекида цијепајући ПДП по Додиковом налогу, свима је све јасно. Како сам и најавио, ПДП 1999 оснива се у Добоју, а у овој регији са Станарима ће бити и база нове режимске странке. Перица Бундало није данас дошао на сједницу Народне скупштине, што је многим симптоматично, а Додиков ПДП 1999. одмах би могао послати парламентарна странка, чак са више посланика у Народној скупштини РС.

 

И док са једне стране купује папке народним новцима и дијели опозиционе странке, Додик данас у Народној скупштини Републике Српске позива опозицију и јединство, покушавајући поново да је ухвати у смртоносни загрљај. Но пасаран!

Погледајте како сам прије 5 година демаскирао и демолирао Тихомира Глигорића у емисији „Ја бирам госте“ на ТВ 1, тада у својству „лидера“ Српске алтернативе, тек основане странке, а прије тога је био социјалиста, СНСД-овац, ПДП…

 

 

Небојша Вукановић