palpal

Potvrđeno – Gligorić sutra osniva PDP 1999

Kako sam i najavio, baš u utorak, dan nakon posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, zakazana je Osnivačka Skupština PDP 1999, u Doboju u amfiteatru Slobomir P univerziteta. Ispred Inicijstivnog odbora za osnivanje nove Dodikove kvinsliške stranke poziv novinarima uputio je Tihomir Gligorić, bivši direktor Geodetske uprave Republike Srpske, koji je bio optužen za brojne zloupotreba i krivična djela, a nakon smjene naprasno i nakratko je postao veliki kritičar Milorada Dodika.

Gligorić nikada nije odgovarao i robijao za zloupotrebe, naprasno je utihnuo, a imajući u vidu da višemjesečno tihovanje prekida cijepajući PDP po Dodikovom nalogu, svima je sve jasno. Kako sam i najavio, PDP 1999 osniva se u Doboju, a u ovoj regiji sa Stanarima će biti i baza nove režimske stranke. Perica Bundalo nije danas došao na sjednicu Narodne skupštine, što je mnogim simptomatično, a Dodikov PDP 1999. odmah bi mogao poslati parlamentarna stranka, čak sa više poslanika u Narodnoj skupštini RS.

 

I dok sa jedne strane kupuje papke narodnim novcima i dijeli opozicione stranke, Dodik danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske poziva opoziciju i jedinstvo, pokušavajući ponovo da je uhvati u smrtonosni zagrljaj. No pasaran!

Pogledajte kako sam prije 5 godina demaskirao i demolirao Tihomira Gligorića u emisiji „Ja biram goste“ na TV 1, tada u svojstvu „lidera“ Srpske alternative, tek osnovane stranke, a prije toga je bio socijalista, SNSD-ovac, PDP…

 

 

Nebojša Vukanović