palpal

Potvrda o nezaposlenosti Bojane Sarić

Poslanica SNSD-a Valarija Lakić, replicirajući Nebojši Vukanoviću na poslednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, ustvrdila je kako Bojana Sarić, supruga Aleksandra Sarića, ima posao i da je zaposlena u Opštoj bolnici u Trebinju, i da Vukan iznosi neistine štiteći prava porodice Sarić.

Ipak zvanična Potvrda Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, koju je Bojana dobila na lični zahtjev, govori da ona nije u radnom odnosu, i da je sramno što vlast i Luka Petrović pokušavaju da ponište konkurs i onemoguće majku četvoro djece da u 36-oj godini dobije skroman posao i platu. Ako laže koza, ne laže rog.

Umjesto što pokušavaju oteti hljeb iz usta višečlanim porodicama, ponižavati ih i tražiti da se učlane u sektu zvanu SNSD kako bi imali minimum za život dostojan čovjeka, vlastodršcima bi bilo bolje da se umiju hladnom vodom i konačno spoznaju svijet oko sebe i kako živi većina građana Srpske, koji se bore za golu egzistenciju dok moćnici i političari prate u korak luksuzom i rasipništvom svjetski džet-set.

 

Nebojša Vukanović