palpal

Poturica Dževad u odbrani srpstva

Oficir Trećeg korpusa tzv. Armije BiH, visoki funkcioner Stranke za BiH Harisa Silajdzića i poratni načelnik Maglaja ispred ove stranke, predratni špijun KOS-a koji je po nalogu Službe organizovao puč u Moševcu, lažni ekspert za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević postao je režimska perjanica u odbrani srpstva i Republike Srpske!? Tako SRNA i RTRS prenose njegov autorski tekst po kome Dževad i Dodik predvode odbranu Srba od Muslimanske braće i domaćih izdajnika!?

Eh da se Njegoš ustane i vidi ko brani srpstvo napaćeno, zaboravio bi sve muke i patnje kroz koje je prošao, i bio srećan što nije živio u potonja vremena izdajnika, pogani i ološa koje su opljačkale i pokorile sopstveni narod, a onda plaćaju poturicu Dževada i slične otpadnike da nas tobož brane.

Dževad je bio saborac Abu Hamzi i islamskim teroristima iz odreda El mudžahid, o čemu svjedoči snimak na kome Galijasević daje raport Aliji Izetbegoviću 1995. tokom smotre nakon pokolja na Vozući, pa plaćeni naručeni tekstovi koje škraba treba da operu nečistu savjest naprasno posrbljenog poturice.

Šizogena situacija da krvnik iz neprijateljske Armije BiH Dževad Galijasević, koji je nakon masakra Srba na Vozući davao raport Aliji a sad tobože brani srpstvo od „izdajnika“ i sina Bakira, kao i slična podmetanja režimskih sinekura i izroda svog naroda, imaju za cilj da dodatno zbune i slude ionako režimskim medijima sluđeni i dezorjentisani narod.

Galijašević, Ćeranić, Lažanski, Anđelković, Radun, ostale sinekure i lažni analitičari režima uporno pričaju o Rusiji, a istovremeno premijerka nam šalje selfije iz Vašingtona i prosi nove kredite od MMF-a. Jasno je da besmislenim naručenim pričama o Sorošu, obojenim revolucijama, Rusiji, Putinu, Kini i antiglobalizmu, režim pokušava da prikrije pogubnu neoliberalnu dogmu, rasprodaju prirodnih bogatstava, sluganski podanički odnos prema MMF-u, Svjetskoj banci, bankarima i moćnicima sa zapada.

Osim istinske slobode, pravde, reda, oslobođenja i profesionalizacije institucija, uz povratak osnovnih medijskih sloboda, jedan od najvažnijih zadataka nove vlasti je da zaustavi kolektivnu mentalnu retardaciju i kontaminaciju uma napaćene nacije.

Nebojša Vukanović