palpal

POTPUNI KRAH SNSD-a u Boriku – stotinjak ljudi na tribini i koncertu

Kakvo je rasulo i stanje u banjalučkom i krajiškom SNSD-u, kakav debakl čeka režim u najvećem gradu Srpske, govore i fotografije sa njihove  tribine i koncerta Miroslava Ilića i Vesne Zmijanac, koji su organizovali preko Udruženja penzionera koje kontroliše režim.

Uprkos velikom uloženom novcu i kampanji svega stotinjak penzionera je došlo na koncert, koji je kasnio skoro sat vremena zbog slabog odziva, ali su organizatori odlučili da popularni pjevači ipak nastupe.

https://youtube.com/shorts/nZ8reYZSwWg?feature=share

Čelnici banjalučkog SNSD-a su sa svitom došlin Sportsku dvoranu Borik, sa namjerom da zloupotrebe koncert i iskoriste priliku da se obrati narodu, jer su skupovi SNSD-a prazni, ali ih narod bojkotuje i na besplatnim koncertima i manifestacijama.

Večeras Dodik, ali Vlado Đajić, Željka i ostali neće oka sklopiti, neko zbog nervoze i straha, a neko zbog natrljanog nosa, izliva bijesa i histerije kojoj će biti izloženi od nervoznog i pomahnizalog „lidera“, kome nije trebao ovakav stres i jasan puls naroda pred novi predizborni put u Moskvu.

 

GOTOV(O) JE!

 

Nebojša Vukanović