palpal

Posle praznika protest i blokada Elektroprivrede RS – veliki test za narod

Dara je prevršila svaku mjeru, a odluka Vlade Republike Srpske, koja je dala saglasnost Elektroprivredi Republike Srpske, da kupi tašna-mašna firmu Komsar enerdži hidro koja ne vrijedi pišljiva boba od Rašida Serdarova za nevjerovatnih 200 miliona maraka, koliko se pretpostavlja da su bacili narodnih para jer informacije i dokumenta kriju od javnosti, je mafijaški posao vijeka i kriminal neslućenih razmjera. Sve se dešava u trenutku dok Elektroprivreda Srpske povećava cijenu struje, da narod plaća ceh kriminala, korupcije i anarhije, i ako sada narod ne kaže DOSTA JE i ne izađe na ulice onda treba Luka Petrović, Petar Đokić i Dodik da povećaju cijenu električne energije za još 30% jer narod voli kad ga pljačkaju.

Tražio sam odgovor od direktora Elektroprivrede Republike Srpske Luke Petrovića koliko je dao novaca Serdarovu, ali odgovora po običaju nema. Poslao sam upite resornom ministru Petru Đokiću, te premijeru Viškoviću, ali u odgovoru koji sam dobio iz Kabineta predsjednika Vlade Republike Srpske nema ništa osim praznoslovlja, demagogije i prebacivanja odgovornosti na Đokića.

Činjenica da su sve u 4 oka, od početka lažnog projekta izgradnje hidroelektrane Mrsovo na Limu kod Ruskog, dogovorili Dodik i Serdarov, uz povremeno posredovanje Duška Perovića, da se Dodik godinama vozi u iznajmljenom „Mercedesa“ Serdarova i da najveći ludak ne bi za propalu tašna-mašna firmu bez imovine koja posluje sa gubitkom od osnivanja dao 200 maraka a ne 200 miliona, jasno govori u čijem će džepu završiti glavnina novca i ko je osmislio cijelu prevaru.

Ujutro u 10 sati u prostorijama Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u našem sjedištu u Trebinju, u zgradi Agroopa, održaćemo konferenciju za novinare na kojoj ćemo iznijeti šokantne podatke i saznalja, te najaviti proteste posle praznika i Dana Republike, koji će biti pravi test za narod.

Detaljnije u video prilogu..

 

Nebojša Vukanović