palpal

Poruka načelniku Policijske uprave Siniši Laketi – hapsi ili si saučesnik u kriminalu

Policija nažalost još uvijek nije reagovala i spriječila kriminalne radnje, pokušaj kupovine glasova i podmićivanja građana Trebinja paketima namirnicama od strane aktivista vladajuće stranke. Ovo je poruka načelniku Policijske uprave Trebinje Siniši Laketi da odmah mora da reaguje, zaplijeni vozilo koje je predmet krivičnog djela, pretrese prostorije u kojima je sjedište Gradskog odbora SNSD Trebinje, zaplijeni robu koja je predmet krivičnog djela i pohapsi sve pripadnike organizovane kriminalne grupe koja je izvršila krivično djelo koje smo snimili i dokumentivali, te otkrije ko su nalogodavci i organizatori kriminalne grupe. Imamo indicije i saznanja ko su nalogodavci, a imena su poznata široj javnosti.

Prema način saznanjima, jedan trebinjski privrednik blizak vlastima, koji dobija unosne poslove od javnih preduzeća uplatio je 14 000km za 200 paketa vrijednih oko 70km za kupovinu siromašnih građana Trebinja, koji su kupljeni u marketu „Tropik“, a dijeljeni sirotinji, umnoj i moralnoj, ispred sjedišta SNSD-a u Trebinju. Ime privatnika i firmu objavićemo čim dobijemo račune i zvaničnu potvrdu.

Zakon mora biti jednak za sve građane i policija mora procesuirati sve koji su izvršili krivična djela i ne smije raditi selektivno – jedne procesuirati druge amnestirani. Ukoliko načelnik policijske uprave Siniša Laketa ne postupi u skladu sa zakonom  i dozvoli izborne zloupotrebe snosiće odgovornost i posljedice, jer je situacija u Trebinju jako napeta i stvari lako mogu izmaći kontroli.

Pogledajte poruku koju sam uputio načelniku Laketi