palpal

Поподне у Братунцу, са борцима и саборцима

Данас сам провео поподне у Братунцу, гдје је домаћин био повјереник Ратко Дадић, кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске под редним бројем 3 За правду и ред листе Небојше Вукановића. У Братунцу се, као и у цијелом Подрињу, окупила сјајна и јака екипа на нашој Листи, која ће бити кључна у недељу за побједу опозиције.

На Тргу у центру Братунца дружио сам се са народом, дијелимо грађанима промотивни материјал а реакције су сјајне и осјети се пулс народа који прижељкује промјене..

 

Пренио сам данас Саопштење за јавност начелника Братунца Срђана Ранкића, који је кандидат на листи СП-а а јавно је подржао Јелену Тривић, а наш Ратко Дадић, магистар грађевине и успјешан млади привредник, могао би бити следећи начелник општине Братунац, ако се све коцкице сложе током избора и дође до промјена. Погледајте кратак разговор и видео прилог са Ратком Дадићем..

Погледајте видео прилог и разговор са Небојшом Бандуком и Слађом Батом Миловановићем, демобилисаним борцима и кандидатима за посланике у Народној скупштини Републике Српске За правду и ред листе Небојше Вукановића, а сутра доносим тужну причу о животу двојице демобилисаних бораца Војске Републике Српске…

 

Небојша Вукановић