palpal

Popodne u Bratuncu, sa borcima i saborcima

Danas sam proveo popodne u Bratuncu, gdje je domaćin bio povjerenik Ratko Dadić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske pod rednim brojem 3 Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića. U Bratuncu se, kao i u cijelom Podrinju, okupila sjajna i jaka ekipa na našoj Listi, koja će biti ključna u nedelju za pobjedu opozicije.

Na Trgu u centru Bratunca družio sam se sa narodom, dijelimo građanima promotivni materijal a reakcije su sjajne i osjeti se puls naroda koji priželjkuje promjene..

 

Prenio sam danas Saopštenje za javnost načelnika Bratunca Srđana Rankića, koji je kandidat na listi SP-a a javno je podržao Jelenu Trivić, a naš Ratko Dadić, magistar građevine i uspješan mladi privrednik, mogao bi biti sledeći načelnik opštine Bratunac, ako se sve kockice slože tokom izbora i dođe do promjena. Pogledajte kratak razgovor i video prilog sa Ratkom Dadićem..

Pogledajte video prilog i razgovor sa Nebojšom Bandukom i Slađom Batom Milovanovićem, demobilisanim borcima i kandidatima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, a sutra donosim tužnu priču o životu dvojice demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske…

 

Nebojša Vukanović