palpal

Politička šizofrenija u epizodi u vatru i vodu za predsjednika

Bivši poslanik i funkcioner SDS-a a sada pretorijanac SNSD-a Danijel Jošić, sa grupom funkcionera i članova vladajuće stranke, poltrona Milorada Dodika, sinoć je izvelo nevjerovatan performans skokom u vodu, sa simboličnom porukom da su spremni u vatru i vodu za svog predsjendika. Teško njemu ako se na prelivode i preletače oslanja, jer će mu Obren Petrović i njegova grupa zabiti nož u leđa čim se prvi put ozbiljnije pokliza.

Ovakvi tužni performansi i humoreske, neka vrsta političke šizofrenije u kojoj učestvuju poslanici i ministri, koji sami sebe snimaju i hvale se kako skaču u vodu kako bi se dodvorili Gazdi na vrhu nakaradnog sistema, pokazuju u kakvom ludilu, simularkumu i društvu živimo.

Sve je više vijesti koje zbunjuju, ne znate da li je sadržaj stvaran ili satiričan, jer je sve na granici ludila, a svaki komentar je suvišan. Vijest sa sajta Radio-televizije Doboj, koja je za rubriku Vjerovali ili ne, prenosim u cjelosti a čitaoci nek razmisle o svemu, gaje nas sve ovo vodi ..

 

U vatru i vodu za predsjednika

 

U toku večerašnje žurke koja je organizovana na bazenima Džungla nakon Izborne konferencije Mladih socijaldemokrata Doboj, na kojoj je za novog predsjednika dobojskog MSD-a izabran Aleksa Mirčetić, mladi esensdeovci predvođeni zamjenikom predsjednika Gradskog odbora ove političke partije u Doboju i poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Danijelom Jošićem, dali su simboličnu podršku skokom u vodu predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, protiv kojeg je Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu zbog “nepoštivanja odluka Kristijana Šmita”.

-Mladi su večeras ovim simboličnim skokom u vodu pokazali da su spremni i u vatru i u vodu da idu za predsjednika Srpske Milorada Dodika, da branimo i štitimo instituciju predsjednika Republike Srpske, poručio je Jošić.

Mirčetić je na mjestu predsjednika MSD-a Doboj naslijedio Aleksandra Goganovića, koji trenutno vrši funkciju zamjenika ministra odbrane BiH.