palpal

Policija lišila slobode Igora Škera zbog napada na Đorđa Vučinića

Pripadnici Policijske uprave Trebinje sinoć su lišili slobode Igora Škera, predsjednika Planinarskog društva Vučiji Zub, zbog napada i prijetnji upućenih Đorđu Vučiniću, narodnom poslaniku Kluba za pravdu i red. Policija ga je saslušala, a nakon toga protiv njega će biti podnesena Krivična prijava Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Ostaje da se vidi kako će reagovati pravosuđe i tužilaštvo, i da li će se napokon preduzeti mjere kako bi se zaustavio talas napada, jer samo u poslednjih mjeseci dana napadnut sam 2 puta, Slavko Vučurević napao je u apoteci mog kuma, a juče Igor Škero poslanika Đorđa Vučinića.

Škero je ranije, prošle godine, na sličan način vikao i prilazio ostalim odbornicima Kluba za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja, ali ti slučajevi nisu prijavljeni policiji jer smo mislili da će se napadi smiriti.

Već duže vremena se odjećamo kao glineni golubovi, ihlođeni smo stalnom pritisku, napadima, prijetnjama i uvredama, i krajnje je vrijeme da država, prije svega pravosuđe, preduzmu mjere u skaldu sa zakonom, procesuiranjem i strogim kaznama djeluju preventivno i zaustave negativne tendencije u društvu.

 

Podsjećanje na video prilog i napad na Đorđa Vučinića koji se dogodio juče..

 

Nebojša Vukanović