palpal

Poklon u Zvorniku koji dijelimo na ravne časti sa opozicionim

Naš ugled među narodom u Zvorniku je veliki, građani sjajno reaguju na našu Listu za pravdu i red i kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske. O tome svjedoči i podatak da je jedan lokalni privrednik, koji je zbog opstrukcija, ucjena, nelojalne konkurencije i pritisaka morao da zatvori mljekaru i biznis.

Kao znak podrške i zahvalnosti za borbu protiv nakaradnog sistema i politike koja mu je nanijela veliku štetu, dobili smo na poklon mjesto za postavljanje bilbirda na mjestu gdje se nalazila Mljekara i reklama bivše firme.

 

Od dara je uvijek bio dar, pa smo jedan bilbord ustupili Jeleni Trivić i PDP-u, jer ni oni nisu imali nijedan bilbord na području Zvornika. Na sličan način Jeleni Trivić dali smo pola mjesta i cerade za reklamu na porodičnoj kući Ratka Dadića, našeg povjerenika u Bratuncu i kandidata za poslanika pod rednim brojem 3 u Izbornoj jedinici 7.

Ovo je samo jedan u nizu primjera našeg više nego korektnog odnosa i iskrene podrške opoziciji i kandidatima za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH Jeleni Trivić i Mirku Šaroviću, od kojih tražimo samo poštovanje i korektan odnos!

Cijeli dan u Zvorniku kruži automobil „lajavac“ koji najavljuje da ću biti večeras na tribini opozicije u Zvorniku, ali da ne bi bilo zabune večeras neću biti na tribini jer sam dogovorio druge aktivnosti sa saradnicima u Zvorniku i Birču.

Pogledajte kratki video prilog iz Karakaja…

 

Nebojša Vukanović