palpal

POBJEDA – Milatović sa 62% oduvao Mila Đukanovića, nadam se da je prelazno

Jakov Milatović pobijedio je ubjedljivo Mila Đukanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora i osvojio oko 62% glasova, i ubjedljivo pobijedio Mila Đukanovića koji napokon, posle 34 godine, odlazi sa vlasti. Nadam se da je prelazno, i da će pozitivni vjetrovi, nove mlade snage i politike, iz Crne Gore da se preliju kod nas i donijeti promjene u politici i društvu.

Upravo su u 21:30 proglasili pobjedu Jakova Milatovića u njegovom Izbornom štabu, a očekuje se da se Jakov obrati javnosti u 22:30, a njegovo obraćanje možete pratiti uživo na kanalu i blogu nebojšavukanović.info.

https://www.youtube.com/live/nzbFRfObt9Y?feature=share

Ponosan sam na činjenicu da sam i večeras, kao i 30-og avgusta 2020. godine kad su DPS i Milo Đukanović prvi put poraženi na izborima, bio jedini političar i poslanik iz regiona u izbornom štabu pobjednika, a dragi mi je da sam od početka, od same kandidature, podržavao Jakova Milatovića.

Večeras sam se iz Izbornog štaba Jakova Milatovića uključio uživo u program više medija, između ostalog i N1 televizije za studijo u Sarajevu i Beogradu, i komentarisao izbore i značaj za region da dođu na scenu i dobiju priliku novi mladi ljudi i politike.

  • Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama Podgorice..

  1. https://youtu.be/R29-x1vYPC8

 

Nebojša Vukanović

Nebojša Vukanović