palpal

Pješke sam ušao na Kosovo, naravno bez bilo čije podrške

Nevjerovatna je mašta režimskih medija, ali i njihovih naredbodavaca, o čemu svjedoči spinovanje i vijesti koje su danas objavili. Tako je javna Novinska agencija Republike Srpske SRNA objavila vijest, koju su prenijeli mnogi mediji, kako je tobože američki ambasador intervenisao na Kosovsku policiju da me puste da uđem na Kosovo i Metohiju.

SRNA se pozvala na neke neimenovane izvore iz Srbije ali niko me nije pozvao da provjeri „informacije iz tajnih izvora“. Još je gori komentar Šjor Pitura Srđana Mazalice kako sam se tobože otkrio za čiju reprezentaciju igram, jer me tobože štite i podržavaju Amerikanci, sa kojim naravno nikada nisam imao nikakav kontakt.

Nakon duže rasprave Čaki i ja smo pješke ušli na sjever Kosova i Metohije, prošli pješke pored baze ROSU iza koje nas je sačekao Srbin iz Zubina Potoka koji nas je prebacio od Brnjaka do sjevera.

Besmislen je spin o navodnoj „intervenciji“ američkog ambasadora, na koji ne želim ni da se osvrećem, a o tajnim vezama detaljnije u video prilogu…

https://youtu.be/iCEzgr6QPLk on

 

Video prilozi sa Kosova i Metohije…

 

 

 

Nebojša Vukanović